Borsa’da görev değişimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret Borsa seçimleri yapıldı. İki liste ile yapılan seçimleri, alternatif olarak görülen ve üç dönemdir görev yapan Saim Bolaca kaybetti. Seçimde üyelerin desteğini alan ELA Kuruyemiş yönetim kurulu Başkanı Ahmet Aydın yeni başkan olarak göreve seçildi.

Ticaret Borsası Başkanı ve Başkan Adayı Saim Bolaca ile Ticaret Borsası Başkan Adayı Ahmet Aydın’ın katıldığı seçimlerde Ahmet Aydın 34 oy ile Başkanlığa seçildi. Toplam 61 üyenin oy hakkı olan Ticaret Borsasında 58 oy kullanıldı. Oyların 34’ünü Ahmet Aydın alırken mevcut başkan Saim Bolaca 24 oy aldı.

Seçimlerde Ticaret Borsası'nın Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin seçildiğini belirten Aydın, "Yenişehir'e ne kadar katma değer katabiliriz, bunun derdindeyiz. Ticaret Borsamıza ve üreticilerimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Seçilen Borsa Meclisi Asil Üyeler:

Ela Agro Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, İtimat Pey.Süt Ve Süt Ür. İm. Paz. San.Tic. Aş-Yenişehir Çiftliği, Orhan Damlalı, Hakan Şen Agro Gıda Dış Ticaret Anonim Şirketi, Halil Battal, Timed Gıda Yem.Tarım Ürün. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. (Yenişehir Şubesi), Mümin Sapmaz, Orhan Tarım Gıda Ve Hayvancılık San.Ve Tic.A.Ş., Ayhan Işık, S.S. Orhaniye Köyü Tarımsal Kalk. Koop. ,S.S. Terziler Köyü Tarımsal Kalkınma Koop. ,S.S. Mahmudiye Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Mustafa Titis veSedat Sapmaz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Borsa’da görev değişimi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.