Bursaspor’u Havaalanında Karşıladılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_9648 (Custom)

Bursaspor-Gaziantepspor müsabakasından galibiyetle dönen ve 3 puanı hanesine yazdıran Bursasporlu oyuncular ve Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu dün gece, Yenişehir Uluslararası Havaalanı’nda coşkuyla karşılandı.

Süper Ligin 19. haftasında Gaziantepspor’un ev sahipliğinde oynanan ve çekişmeli geçen bir müsabakanın sonunda, 3-2’lik galibiyetle dönen Bursasporlu oyuncuları, protokol üyeleri ve taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Bursaspor’a destek olmak amacıyla müsabakayı yerinde izleyen BBB Başkanı Recep ALTEPE, BBB Başkan Yardımcısı Abdülkadir KARLIK, BTSO Başkanı İbrahim BURKAY ve Bursaspor Başkanı Ali AY da futbolcularla birlikte seyahat ederek, önceki gece Yenişehir Uluslararası Havaalanına geldi. Burada düzenlenen karşılama törenine, Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan KAMIL, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı, Yenişehir Bursasporlular Derneği Başkan ve yöneticileri, taraftarlar ve basın mensupları katıldı.

Karşılama töreninde Bursaspor Teknik Direktörü ve futbolcularla yenen tatlının ardından, BBB Başkanı Recep ALTEPE, Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, BBB Başkan Yardımcısı Abdülkadir KARLIK, Bursaspor Başkanı Ali AY ve protokol üyeleri VİP salonuna geçerek burada, galibiyetle sonuçlanan maçın değerlendirmesini yaparak bir süre sohbet ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursaspor’u Havaalanında Karşıladılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.