Bıçaklı Silahlı Kavgada Üç Yaralı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

009Yenişehir’de geçen hafta meydana gelen ve tartışmayla başlayan kavgada silahlar konuştu. Tartışmanın büyümesiyle İ.Z., karşısındaki 3 kişiye belindeki bıçakla saldırdı. Daha sonra silahına sarılan İ.Z., 3 kişiye kurşun yağdırdı Kavgaya karışan 4 kişiden 3’ü çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi’nde meydana gelen olayda İ.Z., bilinmeyen bir sebepten dolayı F.B., S.K. ve Ö.K. ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesiyle İ.Z., karşısındaki 3 kişiye belindeki bıçakla saldırdı. Daha sonra silahına sarılan İ.Z., 3 kişiye kurşun yağdırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi Yenişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak, ilk müdahalenin ardından Bursa’daki hastanelere sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Yenişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, , İ.Z ‘yi gözaltına aldı. Daha sonra Gözaltına alınan F.Z. (30), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. F.Z, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Abisine yardım ettiği belirtilen H.Z’nin ise arandığı öğrenildi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıçaklı Silahlı Kavgada Üç Yaralı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.