CHP Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş gazetemizi ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir CHP Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş gazetemizi ziyaret etti. Ziyarete, İlçe Başbakanı Deniz Dörtkardeş ile birlikte gelen Aktaş’ı, gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Şentürk karşıladı.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Aktaş, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi ilçe merkezi ve köylerdeki ziyaretlerini sürdürdüklerini, ilçe merkezindeki çalışmalarının da farklı ekiplerle yapıldığını söyledi. Ziyaretlerde, kendisini, ekibini ve projelerini anlattıklarını belirten Aktaş, bu çalışmalar sırasında kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretlerden edindiği izlenimleri anlatan Aktaş, sözlerini şöyle tamamladı: “son güne kadar, sokak sokak, mahalle mahalle, sıkmadık el, dokunmadık seçmen bırakmayacağız. Köylerimizin tamamını ziyaret ettik. Bir tur daha ziyaret edeceğiz.  İlçe merkezinde gerek esnaf gerekse mahalle ziyaretlerimizden olumlu tepkiler alıyoruz. Şimdiye kadar hiçbir noktada olumsuz bir tablo ile karşılaşmadık. Kısa bir dönemde tamamlanmak istediğimiz çalışlar yorucu olsa da her noktada bizimle sohbet etmek isteyen, destek ve önerilerini dile getiren seçmenleri gördüğümüzde yorgunluğumuzu hissetmiyoruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Şentürk de siyasi partilerin seçim arifesinde yoğunlaşan çalışmalarının yorucu olduğuna ve büyük bir efor gerektirdiğine dikkat çekti ve kolay gelsin dileklerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş gazetemizi ziyaret etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.