Çimler üzerinde kitap keyfi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Özel tarafından organize edilen kitap okuma projesi geçen hafta gerçekleştirildi. 50 okurun katıldığı etkinlik ile ilgili konuşan Özel, projenin önemini anlattı bunun Yenişehir’de ilk kez yapılığını söyledi.

“Yenişehir’de kitapseverlere yönelik ilk defa çok önemli bir proje gerçekleştirildi.  7’den 70’e kitapseverler bir araya gelerek açık havada çimlerin üzerinde kitap okudular.” Diyen Özel, bu etkinliğin 15 gün arayla tekrarlanacağını ifade etti.

Konuşmasında kitap okumanın yararlarını da anlatan Özel, “Biz de kitapsever arkadaşlarla bir araya gelip böyle bir proje yapalım dedik. Bu gün ilkini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi 15 günde bir tekrarlayacağız.  Amacımız insanlarımız boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmesidir. Kitap okumak hayatımızın bir parçası olsun istiyoruz. Yenişehir’de böyle bir etkinlik daha önce olmamış. Biz ne kadar öğrenciyi bir araya getirirsek bu kitap sevgisini onlara aşılayabilirsek bizim için o kadar iyi olur. Çünkü kitap okuyan bir öğrencinin sınavlardaki başarısının bile arttığını biliyoruz” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çimler üzerinde kitap keyfi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.