Cingil Erkan Tan’ı Dava Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazetemiz köşe yazarı Av. Onur Cingil, kendisine ve tüm meslektaşlarına hakaret, haksız itham ve iftiralarda bulunduğu ve avukatları hedef gösterdiği gerekçesiyle Beyaz TV yorumcusu Erkan Tan hakkında “3 Kuruşluk” Manevi Tazminat Davası açtı.

Konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada “Şahsıma ve tüm meslektaşlarıma hakaret, haksız itham ve iftiralarda bulunan ve bizleri hedef gösteren Star Gazetesi ve Erkan Tan hakkında suç duyurusunda bulundum. Ayrıca dünkü sözlerinden dolayı Erkan Tan hakkında “3 Kuruşluk” Manevi Tazminat Davası açtım.” Diyen Cingil, avukatları tehdit etmenin, hedef göstermenin ve onları dizayn etmeye çalışmanın ucuzluk olduğunu belirtti.

300 avukat suç duyurusunda bulundu

Diğer yandan Erkan Tan’ın sözlerine 300 avukat daha suç duyurusunda bulundu. Bilindiği gibi Avukatlar, İstanbul Adliyesi’ne girişte aranmak istenmelerine tepki göstermişti. Bunun üzerine Beyaz TV ekranlarından yayınlanan Erkan Tan Vakti’nin sunucusu Erkan Tan eylem yapan avukatlara “Avukatlar açıkça maraza çıkartmak istiyoruz, arıza çıkartmak istiyoruz, huzur ve güvenlikten huzursuz oluyoruz desenize. Avukatlar her an Türkiye’nin dört bir yanına uçakla seyahat ediyorsunuz. Havalimanlarına girerken donunuza kadar aranıyorsunuz. Hiç kimse bir şey demiyor. Diyemez çünkü normal, senin güvenliğin için yapıyorlar. Adliyeye girerken niye bu kadar arıza çıkartıyorsun. O teröristler seni rehin alsaydı ne yapacaktın. Gerçi senin adamın seni rehin almazlar” demişti. Tan’ın bu sözleri üzerine 300 avukat, Beyaz TV sunucusu hakkında suç duyurusunda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cingil Erkan Tan’ı Dava Etti

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.