CKD: “Uzaktan Eğitim Sistemi”ni sabote edenler görevden alınmalıdır!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CKD Yenişehir Şubesi Yönetim Kurulu adına yazılı bir açıklama yapan dernek Başkanı Serpil Kayar, okulların kapalı olmasına çözüm olarak getirilen uzaktan eğitimin daha ilk gün ve ilk saatlerinde büyük bir skandalla sonuçlandığını söyledi ve “Bu durumun kritik önemini bilen bizler Cumhuriyet Kadınları Derneği olarak, itirazımızı belirtiyor, bundan sonraki eğitim programlarında da benzeri durumların yaşanmaması için sorumlular bir an önce bulunmalı ve tekrarı önlenmelidir.” Dedi.

Söz konusu ders programlarının ''Andımız'' okutularak başlatılmasını da öneren Kayar, konuyla ilgili CKD Genel merkezi tarafından hazırlanan basın açıklamasını paylaştı.

Açıklama şöyle:

  Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından kısa süre içinde ve büyük emek gerektiren çalışmalarla devreye sokulan “Uzaktan Öğretim Sistemi” , daha ilk saatlerde devreye sokulan idamı anlatan çizimler ve ders aralarında verilen ilahilerle, açıkça sabote edilmiştir.  

  Bu girişimlerin pedagoji bilimi içinde kabul edilebilir veya mazur görülebilir bir yönü yoktur. Sayın Bakan’ın üzüntüsünü samimi buluyor ve millet ve vatan yararına olan her işi, hiçbir kayda şarta bağlamadan sonuna kadar destekleyen Cumhuriyet Kadınları olarak bizler de üzüldüğümüzü belirtiyoruz.

Milletçe verdiğimiz "birlik – beraberlik sınavı"nın gereği olarak, Sayın Bakan’ın bir an önce bu sabotajı yapan kişileri tespit ederek, görevden almasını bekliyoruz.  

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CKD: “Uzaktan Eğitim Sistemi”ni sabote edenler görevden alınmalıdır!
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.