ÇKS başvuruları başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2024 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla başladığı, 2 Ocak 2024 tarihindeyse sona ereceği bildirildi

2024 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla başladığı 2 Ocak 2024 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Yenişehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2023 üretim yılında ÇKS başvurusu olan ve beyanlarında herhangi bir değişiklik olmayan üreticilerin 2024 üretim yılı ÇKS başvurularını “E-Devlet Kapısı" üzerinden kolaylıkla yapabilecekleri bildirildi. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Ayrıca dileyen üreticilerimiz ÇKS'ye kayıtlı oldukları İlçe Müdürlüklerimize gelmek suretiyle de 2024 üretim yılı ÇKS başvurularını yapabilme imkânına sahiptirler. Tarımsal destekleme ödemelerinden faydalanmak için mutlaka ÇKS kaydı gerekli olduğundan dolayı, tüm üreticilerimizin 2 Ocak 2024 tarihine kadar “E-Devlet Kapısı" üzerinden veya İlçe Müdürlüğümüze gelerek 2024 üretim yılı ÇKS başvurularını yapabilirler."

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇKS başvuruları başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.