Anılarımızda yaşayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’in sevilen simalarından emekli öğretmen Muzaffer Armağan vefat etti. Geçen hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Armağan’ın ani ölümü Yenişehir’de büyük üzüntü yarattı.

70 yaşında hayatını kaybeden Muzaffer Armağan’ın cenazesi, Hatuniye Camiinde kılınan öğle namazının ardından her siyasi düşünceden çok sayıda insanın katılımıyla Yenişehir mezarlığında toprağa verildi.

Yaşamının her aşamasında aktif siyasetin içerisinde de yer alan, gerek 12 Eylül öncesindeki mücadelesi gerekse sonrasında eğitim sendikaları, ADD ve CHP’de sürdürdüğü siyasi mücadelesi ile tanındı. Tam bir mücadele adamı olarak tanınan ve saygı gören Armağan, geride bir eş, iki çocuk ve iki torun bıraktı.

Son nefesine kadar ülke sorunlarından uzak kalmamış ve her zaman doğru ile yanlış konusunda görüş bildirip tavır almayı başarmış bir insandı. Onun mücadelesi ve yılmayan yapısı geride kalanlara örnek olacaktır.

Aramızdan ayrılışıyla herkesi üzen arkadaşımız Muzaffer Armağan’ın ailesine, mücadele arkadaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Anılarımızda yaşayacak
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.