Cumhur İttifakı’ndan birlik vurgusu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de Cumhur İttifakı’nın AK Parti ve MHP ilçe yönetimleri ortak teşkilat toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı ve Adayı Davut Aydın’ın da katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı veren ilçe başkanları, “Zafere inandık, davamız namusumuzdur” vurgusu yaptı.

Yenişehir’de tek yürek olan ve zafer için kenetlenen Cumhur İttifakı’nın AK Parti ve MHP İlçe yönetimleri ortak teşkilat toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İleri’nin ev sahipliğinde, Yenişehir Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Davut Aydın, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Kata, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Aslan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçil Derse, MHP KAÇEP İlçe Başkanı Günnur Çalışkan, belediye meclis üyeleri ile her iki partinin ilçe yöneticileri katıldı.

Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, yerel yönetimlerde geçen 5 yılda Cumhur İttifakı’nın gösterdiği örnek ve uyumlu çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İleri, “AK Parti Teşkilatları olarak birinci önceliğimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 2001 yılında temelini attığı, milletimizin partisi, Ak Partimizin vizyonu doğrultusunda; sorumluluğunu üstlendiğimiz bu kutlu davaya hizmet etmektir. Şahsiyetimizle, siyasetimizle, duruşumuzla, icraatımızla milletimizin gönlünü kazanmaktır” dedi.

Abdestimizden şüphemiz yok

2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Parti’nin milletin partisi olduğunu vurgulayan Mehmet İleri, şöyle devam etti:

“İstisnasız teşkilatımızın her bir mensubu ‘önce ülkem, önce milletime hizmet, önce partim’ diyerek her alanda işlerine dört elle sarılmaktadır… Davamız namusumuzdur şairiyle tüm teşkilat mensuplarımız sorumluluğunu bilmekte ve gereğini yapmaktadır. Elhamdülillah 'Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun'. Biz dedikodulara asla kulak asmadan kendi işimize bakacağız. Milletimiz bizden atalet değil, hizmet bekliyor. Hakk'ın rızasını, halkın gönlünü kazanacak işler yapmaya devam ettiğimiz sürece Allah'ın izniyle hiç kimse AK Parti'mizin ve Cumhur İttifakımızın bileğini bükemez. Cumhur ittifakının güçlü olması ve güçlü kalması, Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerine doğru ilerlemesi için verdiği bu büyük mücadelenin istikrar içinde yürümesi, Türkiye Yüzyılı vizyonumuz bakımından da çok önemlidir. Bu nedenle Cumhur İttifakı olarak gece-gündüz çalışıyoruz, çalışacağız da… Teşkilatlarımızın desteğiyle, dostlarımızın hayır duasıyla durmak yok, yola devam, diyerek mücadeleyi sürdüreceğiz.”

Bursa’da 18’de 18 yapacağız

MHP İlçe Başkanı Arif Eren de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi-Ülkücü hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin kurmuş olduğu Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin çimentosu olduğunu söyledi. “Cumhur İttifakı’nın tek düşüncesi Türk milleti, tek sevdası Türkiye Cumhuriyeti’dir” diyen Eren, “İşte bu inançla ve kararlılıkla 31 Mart’a, ayırmadan, ayrışmadan, Türkiye için canla başla hazırlık yapıyoruz. Bursa’nın 17 ilçesinde ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde birlikte kazanmak için büyük bir uyumla ve azimle ‘Bursa Bizim, Türkiye Hepimizin’ şiarıyla çalışacak ve ‘Birliğin Gücüyle Herkes İçin Herkese Göre Belediye’ diyerek başaracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adayımız Alinur Aktaş ile birlikte Cumhur İttifakı’nın 18 adayına da inanıyor ve net bir şekilde destekliyoruz. 18’de 18 yapacağız, Bursa kazanacak, Cumhur İttifakı kazanacak ve hep birlikte Türkiye kazanacak” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Ailemizdir

Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkanı ve Adayı Davut Aydın da sözlerine AK Parti ve MHP İlçe başkan ve yönetimlerine teşekkür ederek başladı. “Her dönemde Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden ürken, birlik ve dayanışma ruhundan korkan hain temelsiz çevreler olmuştur. Bundan sonra da olacaktır” diyen Davut Aydın, sözlerini şöyle noktaladı:

“Bugünden itibaren 31 Mart 2024 tarihine kadar sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadan çalışmalıyız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Ben inanıyorum, ilçe başkanlarımız inanıyor ve hepsinden önemlisi teşkilatlarımız inanıyor. Başımız dik anlımız açık. 2019’dan bugüne yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Bizi bu görev ile onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye İl Başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şunu unutmamalıyız ki Cumhur İttifakı bir seçim ittifakı değildir. Cumhur İttifakı vatanını karşılıksız sevmektir. Cumhur İttifakı ailemizdir, geleceğimiz çocuklarımızdır, bu vatan uğruna canını seve seve veren şehitlerimizdir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhur İttifakı’ndan birlik vurgusu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.