YTSO 2. Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı yapıldı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5174 Sayılı Kanuna göre yılda 2 defa yapılması gereken Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı yapıldı.

Toplantıya Yenişehir TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı ile 7 grupta 5'er meslek komitesinin üyeleri katıldı.

Yenişehir TSO bünyesinde faaliyet gösteren meslek komitelerinin, sorun ve önerilerini dile getirdikleri "Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı", Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun yönetiminde gerçekleşti.

2023 yılı ikinci dönem müşterek meslek komiteleri açılış konuşmasını yapan Yenişehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun ''Yönetim olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi istişareyi çok önemsiyoruz. Sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek için istişare ortamları oluşturmaktayız. Meslek komitelerimiz, oda – üye kaynaşmasında en önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır. Meslek komitelerimiz bizler için çok önemlidir. Komitelerimizin mesleki sorunlara karşı göstereceği duyarlılık bizleri mutlu edecektir. Şimdiden Odamıza ve üyelerimize sağlayacakları katkılardan dolayı Yönetim Kurulum adına, Meslek Komitelerimize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Daha sonra meslek komiteleri üyeleri sektörleri ile ilgili sorunları dile getirdiler. Sorunları ve öneriler kayıt altına alınarak raporlama çalışmaları başlatıldı.

Müşterek toplantının ardından Şehir ve Bölge Plancısı Raşit Tuna, Organize Sanayi Bölgeleri ile Küçük Sanayi Sitelerinin oluşumu, İlçeye sağlayacağı katkıları hususlarında meslek komitesi üyelerini bilgilendirdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO 2. Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı yapıldı.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.