Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.  Ardından 29 Ekim 2013 Salı günü Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 90.Yıldönümü münasebetiyle Heykel Meydanı’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklere, Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Mesut Gündoğusu, Yenişehir Belediye Başkan Vekili Halit Düvencioğlu, İlçe Protokolü, basın mensupları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz’ın yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Yenişehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu çeşitli yörelerin halk oyunlarını sergiledi. Törende daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Çeşitli branşlarda dereceye giren sporcuların kupa ve plaketlerinin takdim edildiği törende Yenişehir Belediyesi tarafından açılan kurslara katılan kursiyerlere belgeleri verildi. Daha sonra Yenişehir Belediyesi Karate Kursu öğrencilerinden 5. Avrupa Karate Şampiyonasında dereceye giren kursiyerlere, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil’in hediyeleri takdim edildi.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 90. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında aynı gün saat 19.00’da Derviş Eroğlu Bulvarı’ndan Heykel Meydanı’na Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri eşliğinde Cumhuriyet yürüyüşü yapıldı. Heykel Meydanı’nda yapılan havai fişek gösterisinin ardından Santral Park Açık Hava Tiyatrosu’nda Yenişehir Romanlar Derneği Orkestrası ve Grup Mavi Düş birer konser verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.