Cumhuriyet Kadınları Sahaya İniyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet kadınları Derneği, çalışma programlarını hazırladı. Kuruluş amaçlarına hizmet edecek şekilde yapacakları işleri planlayan Cumhuriyet Kadınları Derneği Yenişehir Şubesi, Faaliyetlerin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi için araştırma yapıyor.

Derneğin kısa ve orta vadedeki çalışma programında, açıkoturum, seminer,  çalışma atölyeleri, açık hava ve kapalı salon toplantıları, gösteriler, geziler, kermes, çay, yemek, konser, balo, tiyatro vb. etkinlikler ve imza kampanyaları var.

Amaçlarını gerçekleştirmek için çeşitli kişi ve kuruluşlarla işbirliği yapmayı planlayan derneğin ilk hedefinde köy ve mahalle muhtarları var. “Muhtarlarla dirsek teması kurmak istediklerini belirten Dernek Başkanı Serpil Kayar, hem sorunların tespitinde hem de çözüm yolları konusunda birlikte hareket etmek istiyoruz. Bazen bizim öneri ve uyarılarımızla bazen de muhtarlarımız vasıtasıyla ortaya konan sorunlarla birlikte mücadele etmek ve aşmak istiyoruz” dedi.

Bu çabalarının muhtarlarla sınırlı kalmayacağını, kendilerinin sosyal hayat içinde birçok kişi ve kuruluşla birlikte çalışabileceklerini belirten Kayar, önemli olanın, yaşamı kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhuriyet Kadınları Sahaya İniyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.