Efe Zoru Başardı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf Öğrencisi Selçuk Efe’nin çabaları sonuç verdi ve Öğrenci Meclisi İl Başkanlığına seçildi. Efe’yi Kaymakam Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe milli eğitim Müdürü Musa Ayaz, Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Kaya’nın yanı sıra çok sayıda Yenişehirli arayarak tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Bursa İl Öğrenci Meclisi başkanı Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Başkanı Selçuk Efe, seçim sürecinde desteğini esirgemeyen Yenişehir İlçe Kaymakamı Süleyman Yılmaz’a teşekkür ederek. Türkiye öğrenci meclisi başkan adaylığını açıkladı.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Yenişehir İlçe Kaymakamı Süleyman Yılmaz, “Selçuk Efe’yi tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. Bursa İl Öğrenci Meclisi Başkanının ilçemizden çıkması bizim için gurur verici. Selçuk Efe’nin Yenişehir’imizi en güzel bir şekilde temsil ettiği gibi, Bursa’yı da ülke genelinde aynı şekilde temsil edeceğinden eminim. Aynı başarıyı derslerinde de bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Efe Zoru Başardı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.