Efsane Coşkun’u Unutmadı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de geçtiğimiz ay yaşadığı motosiklet kazasında yaşama tutunamayarak 20 gün sonra yaşamını yitiren Efsane Koleji öğrencisi Coşkun Erbaş (16) için lokma ikramında bulunuldu.

   Merhum Coşkun Erbaş’ın evinin önünde Yenişehir Özel Efsane Koleji öğretmen ve öğrencilerinin katkıları ile gerçekleştirilen lokma ikramında bin kişiye lokma dağıtıldı.

   Edebiyat öğretmeni Ercan Akyüz’ün organize ettiği lokma ikramından sonra Coşkun Erbaş için dua edildi.

   Coşkun Erbaş’ın okulda çok sevilen bir öğrenci olduğunu belirten Edebiyat öğretmeni Ercan Akyüz, kendisinin yokluğuna alışamadıklarını belirterek, ‘Örnek bir öğrencimizdi. Herkesle barışık saygılıydı. Yokluğu hepimizi derinden yaraladı. Okulda öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizin organizasyonu ile böyle bir şey düşündük ve evinin önünde yapmayı uygun bulduk. Emek koyan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor. Öğrencimiz Coşkun Erbaş’ı tekrar Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

   Yapılan etkinlik karşısında son derece duygulanan Coşkun Erbaş’ın babası Barış Erbaş da, evlatlarının geçindiği kazadan sonra ve yoğun bakım döneminde okulda öğretmen ve arkadaşlarının kendilerini hiç yalnız bırakmadıklarını belirterek, ‘Gerçekten bizleri bu acılı dönemimizde hiç yalnız bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu gün de böyle bir ikramda bulundular. Efsane kolejinin tüm öğrencileri evlatlarımız gibi oldular. Öğretmen ve idarecileri de yeni akrabalarımız gibiler. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Yapılan ikramı da rabbim kabul etsin’ dedi. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Efsane Coşkun’u Unutmadı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.