MHP Toplantısı Yenişehir’de yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi  “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısı Yenişehir’de yapıldı.

Toplantıda konuşan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren ve Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın Türkiye ve Yenişehir gündemi değerlendirildi.

Toplantıya, MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, MHP MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ahmet Çekil, Kadın Kolları Başkanı Gülnür Çalışkan, Ak parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, Büyükşehir Başkan Vekili Süleyman Çelik, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, Yenişehir Ticaret Odası Başkanı Orhan Torun, Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin, Berberler Odası Başkanı Ahmet Akar, Demirciler Odası Başkanı Yusuf Suer, Yağlı Tohumlar Başkanı Hakkı Çetin, TÜRKAV il Başkan Yardımcısı Tuğrul Günay, Türk SAĞLIK-SEN Yenişehir Temsilcisi Meltem Şule Güleç, Türk-Emekli Sen Şube Başkanı Ümit Atasoy, Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Cevat Soykan, Yenişehirli Gaziler, Mahalle Muhtarları, Yenişehir MHP İlçe Yöneticileri ve parti üyeleri de katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, MHP olarak üretken belediyecilik ve insan odaklı hizmet anlayışımızla cumhur ittifakı çatısı altında birlik, beraberlik ve uyum içerisinde hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise  “Üretken belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda 2023 seçimlerine emin adımlarla ilerliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, çalmadık kapı, girilmedik ev bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı her şeyden önemli. Cumhur İttifakı çatısı altında inşallah var gücümüzle çalışıp, Türkiye’nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Toplantısı Yenişehir’de yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.