Efsane Koleji’nde Erken Mesai

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’in tek özel lisesi olan Özel Efsane Anadolu Lisesi’nde 2018-2019 eğitim ve öğretim dönemi erken başladı.

   Şirket Müdürü Ferdi Semiz, bu yıl üniversite sınavına girecek olan 12. Sınıf öğrencilerinin daha fazla ders işleyebilmesi için erken başladıklarını belirterek, ‘ 18 Eylül’de başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim yılına 1 ay öncesinden başladık. 23 adet 12. Sınıf öğrencimiz var ve bunları Üniversite sınavına daha iyi hazırlamak ve yeni gelen öğrencilerle eski öğrencilerin kaynaşabilmeleri için böyle bir uygulama başlattık. Bunun yanı sıra seviye sınıflarımızı da oluşturacağız ve öğrencimiz hangi alana yatkınsa o alanda kendilerini hazırlayacağız. İnşallah Üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlayıp istedikleri okulları kazandırmak hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda hafta sonları da dahil kesintisiz bir eğitim vereceğiz’ dedi.

   Öğrencileri iyi bir üniversite kazandırmanın yanında hayata da hazırladıklarını belirten Semiz, ‘Bunun için bütün öğretmen ve yönetici kadromuzla öğrencilerimizin yanındayız. İlk mezunlarımızı hem üniversiteye hem de hayata en iyi şekilde hazırlamak için her türlü çalışmayı yapıyoruz’ diye konuştu.

Kayıtlar Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl ilk olarak eğitim ve öğretime başladıklarını da belirten Ferdi Semiz, ‘İlk yıl arzuladığımız öğrenci sayımız yoktu. Ancak bu yıl yeni kayıtlarımız ile arzuladığımız rakama ulaşacağız. Şu an kayıtlarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra teşvik baş vuruları da başladı. 6 Eylül’e kadar devam edecek olan başvurulardan yararlanmak isteyen velilerimiz bizlere baş vursunlar. Teşviki kabul edilen öğrencimizin 4 bin 610 TL’sini devlet karşılıyor. Velilerimiz bundan yararlansınlar’ diye konuştu. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Efsane Koleji’nde Erken Mesai
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.