Emniyet Müdürü Gönültaş Basınla Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yenişehir Emniyet Müdürü Tuncay Gönültaş, geçen hafta Yenişehir’de görev yapan gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen toplantıdan taraflar memnun ayrıldı. Toplantıya,  Polis Merkezi Amiri Komiser Hilmi Karatay, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ali Algın, Suçu Önleme ve Soruşturma Büro Amiri Komiser Yardımcısı Murat Soydaş, Toplum Destekli Polislik Büro Amir Yardımcısı Başpolis Yüksel Badur ile Polis memurları Mehmet Yıldır ve Serhat Aldemir katıldı.

 

Emniyet Müdürü Tuncay Gönültaş, toplantının açış konuşmasında, geldiği günden bu yana bu tür bir toplantıyı arzu ettiğini ancak yerel seçimin getirdiği yoğunluk nedeniyle bu gün yapılabildiğini söyledi ve genel olarak Emniyet eli ile sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Yenişehir’de asayiş açısından büyük sıkıntılar yaşamadıklarını belirtken Gönültaş, bu memnuniyet verici ortamın oluşumunda Yenişehir insanının katkısının önemli olduğunu belirtti ve bu ortamın kalıcı olması için çaba sarf edildiğini söyledi. Gazetecilerin ayrı ayrı görüş beyan etmelerini isteyen ve sorulan sorulara açıklıkla cevap veren Gönültaş ve ekibi, gazetecilerden gelen önerileri de not etti.

 

Konuşmasında, MOBESA ihtiyacına da değinen Gönültaş, yeni bin emniyet binasına ihtiyaç olduğunu, bu ihtiyacın giderilmesinden sonra MOBESA sistemi için de bir çalışmanın yapılmasının asayiş açısından önemine değindi.

 

Trafikle ilgili bir soruyu cevaplandırırken, şehir içindeki kargaşa ortamının otopark sorunuyla ilgili bir yanının olduğunu söyleyen Gönültaş, mevcut şartlarda alınacak önlemler ile bu sıkıntının en alt düzeye indirilmesi için çaba sarf edildiğini belirtti. Trafik denetimlerinde amaçlarının ceza yazmak değil, araç sürücülerinin bilinçlendirilmesi olduğunu anlatan Gönültaş, Motosiklet sürücülerinin ehliyet almalarını kolaylaştıracak, onları sistem içine alacak çabaların geçtiğimi ay denendiğini ve yararlı olduğunu söyledi.

 

Emniyet Müdürü Gönültaş, son olarak 155 hattının 24 saat açık olduğunu ve gelen tüm şikayetlerin değerlendirilip şehrin en uzak noktasına 3-4 dakikada ulaşıldığını belirtti. Gönültaş, vatandaşa rahatsızlık veren her olayla ilgili olarak kendilerini aramaların istedi.

 

 


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emniyet Müdürü Gönültaş Basınla Buluştu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.