Gençlik Şölenine Büyük İlgi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi’nin sınav maratonu öncesi öğrencilerin motivasyonunu arttırma k üzere düzenlediği etkinlikler kapsamında Gençlik Konseri’ne binlerce Yenişehirli katıldı.

Derviş Eroğlu ve İsmail Hakkı Bey bulvarının kesiştiği meydanda sahneye çıkan ünlü sanatçı Fettah Can, gençlere unutulmaz bir gece yaşanırken, geceye Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Hilmi Pakyürek, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Feride Karayel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti ve Mhp’li Belediye Meclis Üyeleri ile binlerce Yenişehirli katıldı.

Konserin ilk bölümünde sahneye davet edilen Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, kendisini “İşte Gençlik, İşte Başkan” sloganlarıyla coşkuyla bekleyen gençlere seslendi. Yoğun kalabalık karşısında “maşallah” diyerek sözlerine başlayan Başkan Çelik, “Allah birlik beraberliğinizi bozmasın, her akşamınız böyle güzel olsun inşallah. Bizi bir yapan değerlerimiz var. Ayrı ayrı görüşlere sahip olabilir, ayrı ayrı zevkleriniz, farklılıklarımız olabilir ama biz hep beraber ve bir olacağız. Şehrimiz için en güzelini hep beraber yapacağız. Bizi bir yapan değerler vardır. Bu değerlere sahip çıkıp Bursa’mızın parlayan yıldızı olma ve marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.” Dedi.

Gençlere Güzel Karşılama İçin Teşekkür

Gençlere güzel karşılamaları için teşekkür eden Başkan Çelik, ” Siz değerli gençlerimize bu muhteşem katılımınız ve coşkunuzdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Böyle güzellikleri inşallah belediyemiz her zaman sürdürecek” dedi.

Sınavlarda Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, sınavlarda dereceye giren ve başarılı olan öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Başkan Çelik ayrıca organizasyonda emeği geçen okullar öğrenci başkanlarına da teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz eliyle organizasyona katkı sağlayanlar ve okul öğrenci başkanları, Furkan Erdeniz Kütük, Batuhan Töngel, Fırat Erol, Selçuk Efe, Talha Bilal Uruç, Yunus Emre Kamalı ve Furkan Sak’ a da teşekkür plaketi verdi.

Gençlerden Başkan Çelik’e Teşekkür

Yenişehir’de bulunan okulların öğrenci başkanlarını temsilen konuşan Nefise Fidan Gençlik Şöleni etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser ve çeşitli konularda sürekli destek aldıklarını ifade ettiği Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e; “Bizlere olan güveniniz ve desteğiniz için size teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra da her zaman yanımızda olacağınızın bilinciyle tüm gençliğin huzurunda ifade ediyorum ki, ‘Gençlik Sizinle Başkanım’ dedi. Gençlik Şöleni Fettah Can’ın birbirinden güzel şarkılarıyla devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gençlik Şölenine Büyük İlgi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.