Hayvan barınağının yeri, projesi ve kaynağı hazır!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, yapılması planlanan hayvan barınağının yeri, projesi ve kaynağının hazır olduğunu açıkladı.

Belediye Başkanı Aydın, ilçede sokak hayvanları konusunda kalıcı çözüm üretmek amacıyla ilgili bakanlık ve kurumlarla koordineli şekilde yürüttükleri çalışmaları sonuçlandırdıklarını belirtti.

Çocuklar ve hayvan dostlarının da ziyaretine açık olacak modern veterinerlik hizmetlerinin de verileceği can dostları için planlanan barınağın projesinin hazır olduğunu ifade eden Aydın, “Teknik ekibimizin yürüttüğü çalışmaların ardından yer tespitini de yaptık ve gerekli kaynağı temin ettik. Projenin temelini önümüzdeki günlerde atacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Çalışmaların sadece hayvan barınağı inşa etmekle sınırlı kalmayacağını belirten Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Konuyu Türkiye’ye örnek, bilimsel bir çalışma ile kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız. Başka çalışmalarımızda olduğu gibi projenin fiziki bölümüyle ilgili gelişmeleri önceden öğrenip, ‘Ben dedim, ertesi gün belediye yaptı’ siyasetiyle rol çalmaya, itibar kazanmaya çalışanlar; can dostlarımızla ilgili düşüncemizin sadece bir alanı tel örgülerle çevirip, bütün hayvanları içine doldurmaktan ibaret olmadığını da projenin ikinci ve en önemli etabını açıkladığımızda bizden öğrenecekler.”

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hayvan barınağının yeri, projesi ve kaynağı hazır!
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.