Hayvan Sever Öğrenci Projesini Başkan Çelik’e Anlattı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koç İlköğretim Okulu 7-A Sınıfı öğrencilerinden Birce Bahadır, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti ve sokak hayvanları hakkında ürettiği proje fikirlerini paylaştı.

Ziyarette Birce Bahadır’ı dinleyen Başkan Süleyman Çelik, hayvanlar hakkında gösterdiği duyarlılık sebebi ile kendisini tebrik etti. Belediye olarak sahipsiz sokak hayvanları için yürütülen çalışmaları Birce Bahadır ile paylaşan Çelik, yaklaşık bir yıldan bu yana 326 sahipsiz sokak hayvanının kısırlaştırıldığını ve bu rakamın Türkiye genelinde üst sıralarda yer aldığını ifade etti.

Belediye tarafından her hafta hayvanlarımıza yemek bırakıldığını, sulama kaplarının rutin olarak doldurulduğunu, sahipsiz hayvanların yakalanıp Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hayvan barınaklarında veterinerler tarafından muayenelerinin yapılarak doğal yaşam ortamlarına bırakıldıklarını anlatan Çelik, sahipsiz sokak hayvanlarının daha güzel şartlar altında yaşamaları için devamlı çalıştıklarını ve çaba sarf ettiklerini söyledi.

Görüşmenin sonunda Birce Bahadır, proje fikirlerini anlatma fırsatı bulduğu ve bu konuda kendisini bilgilendirdiği için Başkanımıza teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hayvan Sever Öğrenci Projesini Başkan Çelik’e Anlattı.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.