4. Kitabı “Batı Bizi Kıskanıyor” Çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehirli Yazar Nazmi Şentürk’ün 4. Kitabı “Batı Bizi Kıskanıyor” Geçen Hafta Okurlarıyla Buluştu.

Bir süre ara verdiği yazma çalışmalarına  "Kula Minnet Eylemem" adlı kitabıyla yeniden dönen Yenişehirli yazar Nazmi Şentürk’ün Haziran 2017’de çıkan 2. Kitabı “Ben Kalender Meşrebim Ama Güzel Çirkin Ararım” ve Eylül 2017’de yayınlanan 3. kitabı “Gölge Etme Başka İhsan İstemem”’den sonra geçen hafta yayınlanan “ Batı Bizi kıskanıyor”  okurlarıyla buluştu.

Yenişehirli yazar Nazmi Şentürk’ün 4. kitabı “Batı Bizi Kıskanıyor” yine Cinius Yayınlarından çıktı. 164 sayfa olan kitapta, şiir tadında denemeler yer alıyor. Geçen hafta satışa sunulan kitabı, aralarında Sözcü Kitabevi, Oda Kitap, D&R, Eganba, Kitap Store, Nobel Kitap, Kitap Yurdu, Idefix gibi çok sayıda kitapevi ile internet sitesinden temin etmek mümkün.

Öğretmen Yazarlarımızdan Olan Yenişehirli Yazar Nazmi Şentürk, “Batı Bizi Kıskanıyor” Adlı Son Kitabıyla İlgili Şunları Söylüyor:

Bu kitap, önceki kitaplarımda ele alınamayan kavramları ve bu kavramlar hakkındaki düşüncelerimi içeriyor. “Ben Kalender Meşrebim Ama güzel Çirkin Ararım” ve “Gölge Etme Başka İhsan İstemem” adlı kitaplarımda  “özgürlük, adalet, insan hakları, laiklik, dindarlık, dincilik, erdem, vicdan, bilim, ırkçılık” gibi konulara değinmiştim.

Bu çalışmalarım beni, sözünü ettiğim kavramlar hakkında daha derin araştırmalar yapmaya yöneltti. Toplumda çürümeye, körleşmeye, bölünmeye yol açan sosyal ve siyasal çarpıklıkları ironik bir üslupla anlatmaya çalıştım.

Hak, hukuk, adalet, özgürlük, güven, eşitlik, liyakat gibi konularda duyarsız kalan, umursamayan, nefretle beslenen, çaresizlik içinde yönünü ve yerini şaşıran insanların yaratabilecekleri tehlikelere dikkat çekmek istedim. Hepsi bu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
4. Kitabı “Batı Bizi Kıskanıyor” Çıktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.