Hedef 3. Lig

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yenişehir Belediyespor top başı yaptı.

Geçen sezon Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige çıkan Yenişehir Belediyespor,  2019/2020 futbol sezonu parolasını şampiyonluk olarak belirlerken, yeni teknik ekip ile futbolcular Yenişehir İlçe Stadyumunda bir araya geldi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serhat Savcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk idmanı izleyerek futbolcularla tanıştı.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın futbolcular ile tek tek sohbet edip sezon boyunca tam destek sözü verdi.

Davut Aydın, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ‘Yeni sezonumuz hepimize hayırlı olsun. Bizler sizlere güveniyoruz. Bu yıl hedefimiz kesinlikle 3. Lig olacak ve Yenişehir tarihinde ilk defa bu takımı 3. Lige çıkarmak size ve bizlere nasip olacak. Bizler sizlerin bütün ihtilaçlarınızı gidereceğiz. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Sizler de bu ilçe sporu için elinizden gelene yapın. Benim sizlerden tek isteğim her zaman için çıkın futbolunuzu oynayın. Ne rakip takıma ne de hakemlere azla sertlik yapmayın. Sakatlıktan uzak başarılarla dolu bir sezon diliyorum’ dedi.

   Taraftar gruplarına da seslenen Başkan Aydın, ‘Kesinlikle küfürlü tezahürat istemiyoruz. Ne kendi takımımıza, ne rakip takıma ve ne de hakemlere yönelik asla küfürlü tezahürat istemiyoruz. Biz hem başarılı hem de centilmen olacağız’ dedi.

   Yenişehir Belediyespor Başkanı Serhat Savcı da hedeflerinin kesinlikle 3. Lig olduğunu belirterek, ‘Bu hedef doğrultusunda el ele vererek inşallah hedefimizi gerçekleştireceğiz. Biz sizlere güveniyor ve her zaman arkanızdayız. Başta teknik heyetimiz olmak üzere hepinize başarılar diliyorum’ dedi.

   Yenişehir Belediyespor Antrenörü Sadri Güler’de haftada 5 gün yapacakları idmanlarla sezona hazır hale geleceklerini belirterek, ‘Ben ve Ahmet Zeytin arkadaşımız elimizden geldiğince takımımızı sezona hazırlayacağız. İnşallah bu yıl bizim sezonumuz olacaktır. Belediye Başkanımız ve yöneticilerimiz ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Artık bundan sonrası bizim ve futbolcuların elinde’ dedi.

   Sezon açılış törenin de takımın taraftar grubu DALTONLAR Yenişehir Belediyespor Kulüp Başkanı Serhat Savcı’ya hediye takdim ettiler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hedef 3. Lig
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.