Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Değil

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde tüm siyasi partilere aynı mesafede durduklarını belirterek, ‘Roman vatandaşlara en çok hizmet edecek adaya oy vereceğiz’ dedi.

“Bir kilo makarnaya 5 kilo una oy alırız devri bitti.” Diyen Belikırıkoğlu, yaptığı açıklamada, ‘31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Yenişehir Romanlar Derneği olarak, her siyasi partiye eşit seviyede olduğumuzu daha önce birçok kez paylaştım.

   Ama hala anlamayan siyasiler var ve hala Roman vatandaşları çantada keklik olarak görenler var. Bu bizleri son derece rahatsız etmekte.

   Şunların kesinlikle bilinmesini istiyorum ki, artık biz Roman vatandaşlar olarak çantada keklik değiliz. Hiç bir şey eskisi gibi değil artık. Bir kilo makarnaya 5 kilo una oy alırız devri bitti.

   Roman vatandaşlarımızı çantada keklik olarak gören siyasetçiler yanılıyor bunu bilmelerini istiyorum. Bu süreçte şunun bilinmesini istiyorum ki Yılmaz Mahallesi ve Tabakhane Mahallesinde bulunan Roman kardeşlerimize her hangi  bir şey dağıtmaya gelen siyasiler olursa karşılarında bütün Roman kardeşlerimizi bulacaklardır.

   Bizlere ulaşmanın son derece basit olduğu dönemde bazı ilçe başkanları ve belediye başkan adayları bizlere ulaşmak yerine yandaşları ile haber göndermeyi tercih ediyorlar. Bunları ciddiye almadığımızı bilmenizi istiyorum. Bu gün telefonlarımıza çıkmayan, bizleri ciddiye almayan ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarını yarın mahallemize oy istemeye geldiklerinde göstereceğimiz tepki karşısında sakın şaşırmasınlar.

   Roman vatandaşlarımız ile ilgili düşüncesi olan parti başkanları ve belediye başkan adayları araya aracı sokmadan direk bizimle irtibata geçmeleri onların yararına olacaktır.

   Son olarak şunu belirtmek isterim. Yenişehir Romanları bir bütündür ve bu bütünlüğünü sandığa da yansıtacaktır. Artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Bunu bilin ora göre hareket edin’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Değil
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.