BESOB’da Fahrettin Bilgit dönemi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahrettin Bilgit, BESOB'daki yönetim kurulu seçimlerini kazandı. Arif Tak ise 29 senedir sürdürdüğü başkanlığı 170 oyla kaybetti.

Aylardır kulis çalışmalarına sahne olan Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği'nde (BESOB), seçim heyecanı sona erdi. Pazar günü yapılan seçimde Fahrettin Bilgit, aralıksız 29 yıldan bu yana görev yapmakta olan Arif Tak dönemini sona erdirdi.

BESOB Davet Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurulda oy sayımı, büyük heyecana sahne oldu. 470 oy alan Fahrettin Bilgit, BESOB başkanlığına seçildi. 300 oy alan Arif Tak ise, BESOB başkanlığını birlikte görev yaptığı Bilgit'e devretti.

Esnafın işlerini daha ileriye götürmesi için teknolojiyi ve gelişen fırsatları onlara sunacaklarını belirten Bilgit, "Her alanda tüketiciyi de koruyarak esnafla el ele iyi bir yol alacağız. Esnafımızla, sahada dinleyerek iç içe olacağız” şeklinde konuştu.

BESOB Genel Kurulunun ardından mazbatasını alarak göreve başlayan Bilgit, yaptığı kısa değerlendirmede, “Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulumuz olarak görevimizin başındayız. Daha öncede söylediğimiz gibi birlikte çalışmaya geldik. Esnaf camiamıza hayırlı olsun.” Dedi

Sözlerini “Aldığımız sorumluluğun bilincinde, Bursa esnafı için çalışmaya geliyoruz. Seçimin kaybedeni yok, kazananı tüm Bursa esnafı. Ortak akılla çalışarak birlikte başaracağız. Asıl mücadele şimdi başlıyor.” Dilerek sürdüren Bilgit, Besob başkan adaylığı sürecinde kendisine destek olan, yol gösteren ve güvenip oy veren tüm oda başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BESOB’da Fahrettin Bilgit dönemi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.