İftar Yemekleri İlgi Görüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayının en önemli etkinliklerinden olan iftar yemekleri başladı. Geçen hafta Yenişehir Ticaret Ve Sanayi Odası ile başlayan iftar yemekleri, YENDAK ve Denirciler Odası tarafından gerçekleştirilen iftar yemeği ile sürdü. Her üç yemek büyük ilgi gördü.

YTSO Başkanı Orhan Torun
YTSO Başkanı Orhan Torun

Yenişehir’de her ramazan ayında çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşları taraflından gerçekleştirilen İftar yemekleri başladı. Geçen hafta Yenişehir Ticaret ve sanayi Odası, Yenişehir’de ki ilk iftar yemeğine üye ve davetlilerden oluşan çok sayıda kişi katıldı. Yemekte konuşan YTSO Başkanı Orhan Torun, katılımdan dolayı teşekkür etti ve birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haftanın bir diğer iftar yemeği YENDAK tarafından verildi. Dernek üyeleri ve davetlilerin katıldığı iftar yemeği ile ilgili konuşan YENDAK Başkan Yardımcısı Mesut Biçer, “ hem üyelerimizle hem de dostlarımızla iftar sofrasında birlikte olmak istedik. Güzel bir katılımla yemeğimizi gerçekleştirdik. Gerek iftar yemeğimize gerekse derneğimiz tarafından gerçekleştirilen tüm etkinlikle olan ilgiden memnunuz, teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçen haftanın son iftar yemeği Yenişehir Demirciler Odası tarafından gerçekleştirildi. Üye ve davetlilerini kapıda karşılayan

Mesut Biçer
Mesut Biçer

Oda yönetimi geniş katılımdan bir hayli memnuniyet duydukların ifade ettiler. Demirciler Odası’nın iftar yemeği; Tevazu Örneği ney ve ilahi grubu tarafından gerçekleştirilen dinleti ile başladı. Yemek sonrasında programını sürdüren grup yemeğin ilgi odağı oldu.

Demirciler Odası’nın yemeğine Oda üyeleri ve davetlilerin yanı sıra bursa7dan konukları vardı. Berberler Odası başkanı Muhammet Nuri Örs, Oto lastikçileri ve kavutçuk Oda başkanı Mustafa Geç ve kahveciler ve benzerleri Odası başkanı Yavuz Özkarayurt katıldı.

Yemeğe Belediye Başkan Vekili Yalçın Ercan, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, meslek odalarının başkan ve yöneticileri ile bazı derneklerin yöneticileri katıldı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İftar Yemekleri İlgi Görüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.