Karatecilerimiz Hız Kesmiyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyespor Karate Takımı, 17 Ocak’ta Hendek Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonasından 2 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya ile döndüler.

Yenişehir Belediyespor Karate Takımı Antrenörü ve Milli Antrenör Cemil Çakır eşliğinde İller Arası Karate Şampiyonasına katılan sporcularımız 12 ilden yaklaşık 1000 kişinin katıldığı şampiyonada üstün başarı gösterdiler.

Şampiyonada sporcularımızdan Aleyna Ulusoy 40 kg’da, M. Anıl Ülkü ise 50 kg’da birinci olurken iki altın madalyayı ilçemize kazandırdılar. Bengisu Akyürek 30 kg’da, Celal Parlak 50 kg’da, Yusuf Konar 45 kg’da ve Eyüp Şahin 57 kg’da ikinci olarak toplamda 4 adet gümüş madalyayı almaya hak kazanırken Emirhan Çabık ve Yunus Erbaykır ise üçüncü olarak bronz madalya ile ilçemize döndüler.

Yenişehir Belediyespor Karate Takımı Antrenörü ve Milli Antrenör Cemil Çakır şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e karate sporuna ve sporcularımıza verdiği destek sebebiyle teşekkür ederek, Sakarya’da düzenlenecek Türkiye Minik Yıldız Karate Şampiyonasına tam kadro ile hazırlandıklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karatecilerimiz Hız Kesmiyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.