Kariyer Günlerinin Konuğu Kaymakam Seyitoğlu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlhan Oğuz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kariyer günleri etkinliği başladı. Üniversiteye hazırlanan gençlerimizin doğru tercih yapmaları ve hayata hazırlanmaları anlamında okulumuzun bünyesinde başlatılan kariyer günleri etkinliğimizin ilk konuğu Kaymakam Suat Seyitoğlu oldu.

Söyleşi samimi ve içten bir havada gerçekleşti. Yer yer çocukluk anılarına değinen Kaymakam Seyitoğlu, güzel bir çocukluk geçirdiğini ve bu günlere kolay gelmediğini belirtti. İnsanın, doğumundan beri kendisini doldurması gerektiğini belirterek ne kadar dolu olursa o kadarını dışarı veririz diyerek kültür, sanat ve bilim konularında kendimizi yetiştirmemiz gerektiğini söyledi.

Kaymakam söyleşide “Çok yönlü insan olmalıyız, mutlaka kendimize uygun bir hobi edinmeliyiz. Hedeflerimizi, vizyonumuzu 2060-2070 yıllarına uygun şekilde milletimizi ve vatanımızı muasır medeniyet seviyesine yükseltecek şekilde koymalıyız. Mutlaka bir yabancı dil bilmeliyiz. İnsanımıza sahip çıkmalıyız, çok çalışmalıyız.” dedi.

Öğrencilerin sorularına da içtenlikle cevap veren Kaymakam Seyitoğlu, söyleşinin sonunda kendi yazdığı şiirini öğrencilerimizle beraber dinledi.

Söyleşi sonunda Okul Müdürü Mehmet Şahin, Kaymakam Suat Seyitoğlu’na öğrencilerin duygularını anlattığı “Öğrencilerimizin kaleminden” oluşan yazıları takdim etti ve kariyer günlerinin gelecek haftalarda devam edeceğini duyurduktan sonra Kaymakam Seyitoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kariyer Günlerinin Konuğu Kaymakam Seyitoğlu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.