Katil zanlısı cinayet silahıyla yakalandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta Eğerce köyünde meydana gelen cinayet ile ilgili soruşturmasını yapan Yenişehir Jandarma ekipleri katil zanlısını ormanda yakaladı.

Zanlının, sorgusunda, maktule kredi için kefil olduğunu, ancak borcunu ödemediği için traktör ve tarlalarına icra geldiğini iddia ettiği öğrenildi. M.Ö, bu yüzden tartıştıkları S.Ö’yü av tüfeği ile öldürdüğünü itiraf etti. Evli ve iki çocuk babası M.Ö. adliyeye sevk edildi.

Yenişehir’e bağlı Eğerce köyünde, çeşme başında öldürülmüş olarak bulunan yaşlı adamın katil zanlısı ormanda yakalandı. Bir çocuk babası S.Ö. (65), geçen cumartesi günü köy yakınlarında bir çeşmede başından tek kurşunla vurulmuş olarak bulundu. Çeşme başında Özözen’in cesediyle karşılaşan köy sakinleri jandarmaya bilgi verdi. Cinayetle alakalı geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma yetkilileri, katil zanlısının köyden ayrılmadığını tespit etti. 4 günden bu yana köy arazisinde araştırma yapan jandarma, dün gece ormanlık arazide katil zanlısı M.Ö.’yü (49) suç aleti tüfekle birlikte ele geçirdi. Zanlının, sorgusunda, maktule kredi için kefil olduğunu, ancak borcunu ödemediği için traktör ve tarlalarına icra geldiğini iddia ettiği öğrenildi. M.Ö, bu yüzden tartıştıkları S.Ö’yü av tüfeği ile öldürdüğünü itiraf etti. Evli ve iki çocuk babası M.Ö. adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Katil zanlısı cinayet silahıyla yakalandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.