ADD “gerçekleri anlatma girişimi” başlattı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği, Yenişehir şubesi, ADD Genel merkezi tarafından “Gerçekleri Anlatma Girişi” başlattığını duyurdu.

Yapılan yazılı açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu ve “AÇILIM, ÇÖZÜM, BARIŞ SÜRECİ” gibi adlarla saptırılan; anayasal düzeni, vatanın bütünlüğünü ve ulusun birliğini tehlikeye atan gelişmeleri, bu duruma karşı yurttaş olarak yapılması gerekenleri halkımıza anlatmak üzere, ADD Genel Merkezi’nce “GERÇEKLERİ ANLATMA GİRİŞİMİ” başlatılmıştır.” Denildi.

Açıklamada,  hedef kitle olarak öncelikle kırsal kesimlerin,  gecekonduların, ilçelerin ve köylerin alınacağı belirtildikten sonra, konuşma yeri olarak, yaz mevsimi de dikkate alınarak kapalı salonlardan daha çok açık alanların, kahvehanelerin, lokanta vb. uygun yerlerin tercih edileceği ifade edildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından tüm yurtta gerçekleştireceği Gerçekleri Anlatma Girişimi’nin konu başlıkları şunlar:

İlk 15 Yıl (Atatürk Dönemi), Atatürk Sonrası Dönem,  1950 -1980 Dönemi, 1980-2003 Dönemi, 2003-2013 Dönemi, Yeni Anayasa Süreci ile Kemalizm, küreselleşme, Büyük Ortadoğu Projesi, Kürt-Terör sorunu, Dış siyaset-Suriye, Akiller ve barış süreci ve Enerji, çevre, bilim, eğitim, kültür, sağlık, emek vb. konular.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADD “gerçekleri anlatma girişimi” başlattı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.