Kitap Fuarı’na yoğun ilgi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi 4’üncü Kitap Fuarı, kitapseverlerden gelen yoğun talep üzerine 2 gün daha uzatıldı. Cuma günü kapanması planlanan fuar, geçen cumartesi ve pazar günleri de açık kaldı. Kitap fuarını ziyaret eden ziyaretçiler, 7 gün boyunca istedikleri kitapları satın almanın yanı sıra konuk yazarlarla sohbet etme fırsatı da buldular. Kaymakam Rahmi Köse ve Belediye Başkanı Davut Aydın, fuara gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirttiler.

Yenişehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı, bu yıl da kitapseverlerin ilgi odağı oldu. 12 Aralık ile 18 Aralık günleri arasında Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde konuk yazarlarla tanışıp aradıkları kitaba ulaşan ziyaretçiler organizasyondan memnun olduklarını belirttiler.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki Yenişehir Belediyesi 4’üncü Kitap Fuarı'na Kaymakam Rahmi Köse, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yunus Bulut, Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Kütüphane Müdürü Esra Akçer, okul müdürleri, öğretmenler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kitapseverler katıldı.

"Talebin Artmasından Memnuniyet Duyuyoruz”

Kaymakam Rahmi Köse, yazdıkları kitaplarla fuarda yer alan yazarlarla fuara katılan kitapseverlere teşekkür etti. Kaymakam Köse, “Kitaba olan ilginin her geçen gün giderek artmasından memnuniyet duyuyoruz. Okumaya yönelik talebin katlanarak artmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“Her Kesimden İlgi Görüyor”

Bu yıl 4’üncüsünü düzenledikleri kitap fuarının toplumun her kesiminden ilgi gördüğünü söyleyen Belediye Başkanı Davut Aydın ise “İlçeden ve ilçe dışından gelen yazarlarımızı fuarımızda ağırladık. Katılım çok yoğundu. 7 gün süren çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplumdaki kitap sevgisinin kendileri çok mutlu ettiğini anlatan Başkan Aydın, "Gelen talepler üzerine 5 gün olarak planladığımız fuarımızı 2 gün daha uzattık. Hep vurguladığımız gibi, her evde kitap okunmalı, çocuklarımız kitaplar arasında büyümeli” diye konuştu.

"Her Bütçeye Uygun Kitap Var”

Kitap Fuarına “Yenişehir Notları” adlı kitabıyla katılan Gazeteci Yazar Gürhan Adana da organizasyona gösterilen ilgiye dikkat çekti. Kitaba karşı ilginin son yıllarda giderek arttığına işaret eden Adana, söz konusu ilginin kitap fuarına da yansıdığını söyledi. Adana, "Artan kitap fiyatlarına rağmen herkes bütçesine göre kitap aldı ve fuarın yapıldığı Kültür Merkezi’nden mutlu ayrıldı" dedi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kitap Fuarı’na yoğun ilgi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.