Küçük Sanayi Sitesi Alanında Zemin Etüt Çalışmaları Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, geçen hafta Subaşı Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi inşaat alanını ziyaret ederek zemin etüt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından belirlenen ve kent içinde kaldığı için taşınması planlanan 135 sanayi sitesi arasından öncelikli olarak taşınacak olan 10 sanayi sitesi arasında yer alan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesinin zemin etüt çalışmalarını inceleyen Başkan ÇELİK, burada müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Çelik,  konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde Subaşı Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi alanını ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü’nün de belirttiği gibi, ülkemizin ve ilçemizin kalkınmasına, şehir içinde faaliyet gösteren sanayicilerimizin, modern ve teknolojik altyapıya sahip olmalarına olanak sağlayacak bu projede, ilçemizin 10 pilot bölge arasında yer alması memnuniyet vericidir” dedi. Sanayi esnafını rahatlatacak bu önemli projenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, müteahhit firma çalışanlarına başarılar diledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Küçük Sanayi Sitesi Alanında Zemin Etüt Çalışmaları Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.