Mehmet Kaya İlgi Görüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SP Yenişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kaya’ya ilçe pazarında vatandaş yoğun ilgi gösterdiler.

   İlçe Başkanı Adem Beyazıt ve partililerle pazarcı esnafını ve vatandaşı ziyaret eden Mehmet Kaya, her gittiği dükkan ve sergide yoğun ilgi ile karşılandı.

   Ziyaretlerden sonra açıklamalarda bulunan Mehmet Kaya, Yenişehirlinin hizmeti özlediğini belertti.

   Kısa bir dönem yaptığı belediye başkanlığında güzel çalışmalara imza attığını dile getiren Kaya, ‘Şimdi onun meyvelerini topluyorum. Gerçekten gittiğim her yerde yoğun ve sıcak bir ilgi ile karşılaşıyorum ve bu beni mutlu ediyor. Köylerimize gidiyorum ve yaptığımız sohbetlerde her gittiğim köyde bir hizmetimin olduğunu görmekte ayrıca mutluluk verici. İnşallah 1 Nisan sabahı yine hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşımızın gösterdiği ilgi beni fazlasıyla mutlu ediyor ve umutlandırıyor. Bu sefer olacağını düşünüyorum’ dedi.

   Mütevazı bir seçim çalışması yürüttüklerini de belirten Kaya, ‘partimiz yöneticileri ve partililerimiz canla başla çalışıyor. Önümüzdeki günlerde aday tanıtım toplantısı yapacağız. Ayrıca ilçemiz hanımlarına da bir programımız olacak. İnşallah Yenişehir halkı Yenişehir ittifakına sahip çıkıp bizleri hizmet etmek için belediye başkanı yapacaktır. Bundan hiç şüphem yok’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet Kaya İlgi Görüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.