“Vizyon Projemiz” Dedi Tarih verdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, geçen hafta vizyon projesi olarak adlandırdığı, Kapalı Pazaryeri, Düğün Salonu ve Otopark inşaatının ilk adımı olarak, Eski Garaj olarak adlandırılan alanda yıkım faaliyetinin başlattı.

Burada gerçekleştirilecek proje ile ilgili konuşan Çelik, “8 dönüm alan üzerine yapılacak olan kompleksimizde, Kapalı Pazaryeri, Otopark ve işyerleri yer alacak” dedi. Proje maliyetinin yaklaşık 25 Milyon TL olacağını ifade eden Çelik, “İnşallah bu projenin başladığı bugünden itibaren, en kısa sürede, müteahhit firmayla yapılacak olan görüşmeler neticesinde, 2 yıllık bir zaman dilimi içerisinde, hedeflediğimiz açılışı da tekraren sizlerle birlikte yaşamayı arzu ediyorum.” Dedi.

Proje ile ilgili BBB Başkanı Altepe’ye  ve ekibine  teşekkür eden Çelik, “böyle bir kompleksin yapımı, Yenişehir Belediyesi bütçesini tabiî ki sarsar.” Dedi. Başkan Altepe’nin zaman zaman müdahil olduğunu, projenin çok daha farklı bir konuma gelmesiyle ilgili onun da gayretlerinin olduğunu anlatan Çelik, son olarak,” İnşallah en kısa zamanda BBB bütçesiyle birlikte ele aldığımız bu proje hayata geçer ve ilçe nezdinde tüm halkımızın kullanımına sunulur” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Vizyon Projemiz” Dedi Tarih verdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.