Mehter Takımı Almanya’dan Döndü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20160528_130415 (Custom)

Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehter Takımı 27-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Hannover İslam Toplumu Milli Görüş Braunschweig Teşkilatı (IGMG) tarafından, Almanya’nın Braunschweig kentinde düzenlenen, 15. İslam Ve Kültür Haftası programına katılarak çeşitli konserler verdikten sonra Yenişehir’e döndü. Mehter Takımı ile birlikte Yenişehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Tuncay Filiz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ceyhan Oruç, Mehter Takımı Yöneticileri Aşır Ovalı ve Ahmet Kaya da katıldılar.

20160528_141129 (Custom)

Oldukça coşkulu geçen ve Mehter Takımının 5 adet konser ile bir kortej yürüyüşü gerçekleştirdiği programın sonunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ceyhan Oruç, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in selamlarını ileterek, T.C. Hannover Başkonsolosu, Braunschweig Belediye Başkanı, IGMG Hannover Bölge Başkanı ile IGMG Genel Sekreteri’ne Başkanımızı temsilen çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Türk ve Alman vatandaşlarının büyük beğeni ile izlediği Mehter konseri ve 15. İslam Ve Kültür Haftası programına katkıları sebebiyle IGMG Genel Sekreteri Bekir ALTAŞ, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ceyhan Oruç’ a Teşekkür Plaketi verirken yaptığı konuşmasında, Belediye Başkan Süleyman Çelik’e ve Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehter Takımına teşekkür ederek, gelecek programlara da katılmaları sözünü aldı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehter Takımı Almanya’dan Döndü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.