Nefes Kredisi’ne YTSO’dan Destek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

tso-baskani-orhan-torun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ziraat Bankası ve Denizbank ile 'TOBB Nefes Kredisi' protokolü imzaladı. Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, yeni protokol ile KOBİ'lere daha uygun faiz oranıyla kredi sağlanacağını söyledi.

Geçen hafta yapılan basın açıklamasında, Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerimizin düşük faizli kredi kullanmalarına destek olunacağı belirtildikten sonra kredi koşulları hakkında bilgi verildi.

Buna göre, proje kapsamında Oda üyelerine aylık yüzde 0,825 aylık, yıllık yüzde 9,90 faiz oranı ve 12 ay vadeyle Denizbank ve Ziraat Bankası'ndan azami 50 bin Türk Lirası kredi kullanmalarına imkan sağlayacağı ve üyelerin bankalara TOBB Nefes Kredisi başvurusu öncesinde  'TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir' ibareli faaliyet belgesini temin etmesi gerektiğini bildirdi.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak talep edilecek 250 TL ve Hazine Müsteşarlığı'nın talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerden herhangi bir masraf ve komisyon talep edilmeyeceği ve uygulamanın 12 Aralık Pazartesi günü başlanacağı belirtildi.

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nefes Kredisi’ne YTSO’dan Destek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.