Okulöncesi Yılsonu Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okulöncesi Yılsonu Şenlikleri bu yıl mayısın son haftasında Köprühisar Atatürk İlköğretim Okulu, Yolören İlköğretim Okulu, Koyunhisar İlköğretim Okulu ve Orhaniye İlkokulunun ev sahipliğinde büyük coşkuyla Yenişehir İlçesinde okul öncesi eğitim alan 612 öğrencinin katımlıyla kutlandı.

Şenlik programında,  Müzik eşliğinde oyunlar, Uçurtma uçurma, Piknik, Yüz boyama, sandalye kapmaca, yumurta yarışı çuval yarışı, elbise giyme yarışı, halat çekme ve yoğurt yeme gibi yarışma ve etkinlikler yer aldı. Okulöncesi eğitimi yaygınlaştırmak amacıyla yapılan etkinliklerle veli ve öğrencilerin köy ortamını tanımaları, veli ve öğrencilerin birbirlerin tanımaları ve eğlenerek hoşça vakit geçirmeleri hedeflendi.

 

 

 

Mayıs ayının son haftasında Köprühisar Atatürk İlköğretim Okulu’nun ev sahipliğinde çamlıkta Yenişehir İlçe M.E. Müdürü Musa Ayaz,  Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Yolören Mahallesi Çamlığı’nda Salı günü yapılan şenlik kutlamalarına Yenişehir Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir İlçe M.E. Müdürü Musa Ayaz, Okul Müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Şenliğin bir sonraki adresi Koyunhisar İlköğretim Okulu oldu. Buradaki etkinliğe Yenişehir İlçe M.E. Müdürü Musa Ayaz,  Şube Müdürü Ahmet KAYA, Okul Müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrencilerin katılırken Perşembe günü Orhaniye Mahallesi’nde yapılması gereken etkinlik yağmur nedeniyle pazartesi günü gerçekleştirildi.

Okulöncesi eğitimi yaygınlaştırmak için düzenlenen etkinliklerde öğrenci ve veliler arasında çeşitli yarışmalar düzenlenmekte, uçurtmalar uçurulmakta ve piknik yapılmaktadır. Ayrıca öğrencilere pamuk şeker ve balon verilmektedir. Ayrıca veli ve öğrenciler köy ortamını tanıyarak ve yeni yüzlerle tanışıp eğlenerek hoşça vakit geçirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okulöncesi Yılsonu Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.