“Okulum Temiz Çevrem Temiz” Projesi Tamamlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koç Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri okullarında başlattıkları “Okulum Temiz Çevrem Temiz” projesinin son ayağı olan çevre temizliği etkinliğini geçen hafta gerçekleştirdiler. Etkinlik kapsamında okul bahçesinden başlanarak Yenişehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Merkezinin çevresi, Yüzüncü Yıl Mahallesinin bazı sokakları ve Okullar Bölgesinde öğretmenlerin rehberliğinde çevre temizliği yaptılar. Toplanan atıklar okul bahçesinde bir araya getirilerek Yenişehir Belediyesi tarafından gönderilen geri dönüşüm aracına yüklenerek etkinlik tamamlandı.

Projenin tanıtımını yapan proje danışman öğretmenlerinden Arzu Baltacı: ”Çevre duyarlılığı kazandırma adına düşündüğümüz projemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım projemizi zamanla daha da geliştiririz.”dedi. Projenin diğer danışman öğretmeni Serhan Taylan Evyapan ise “Temizliğin gerek kişisel anlamda gerekse çevre anlamında çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul Müdürü Hüseyin Yaşar : “Okulumuzda 2014-2015 eğitim öğretim yılında gerek eğitim öğretim faaliyetleri gerekse sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında çok güzel çalışmalar yürütülmektedir. Okulum Temiz Çevrem Temiz Projesi de bu çalışmalara güzel bir örnek olmuştur. Öğrencilerimize sosyal bilinç kazandırma anlamında çok önemsediğimiz bir projedir. Bu güzel projenin ve benzeri çevre projelerinin artarak devam etmesini diliyorum. Başta projemizi düşünen, organize eden Teknoloji Ve Tasarım öğretmenlerimize, sınıf rehber öğretmenlerimize, öğrencilerimize, okul personelimize ve desteklerini esirgemeyen Yenişehir Belediyesine teşekkür ediyorum.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Okulum Temiz Çevrem Temiz” Projesi Tamamlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.