Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik Çayır Mahallesinde yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl ile birlikte gerçekleştirdiği saha incelemelerinde Çayır Mahallemizde bulunan cadde ve sokakların asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Çelik,  “Belediyemiz Fen İşleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen, alt yapı çalışmaları nedeniyle hasar gören yollarımızın tamirat ve bakım işleri aralıksız devam ediyor. Kışın hava şartları dolayısıyla yapılamayan asfaltlama çalışmalarımıza havaların ısınması ile yeniden başladık. Çayır Mahallesinin ardından tüm bölgelerde asfaltlama yapacağız. Yollarımızın hem tamiratını hem de asfaltlama işlemlerini yürüten ekiplerimize, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nden çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başkan Çelik, alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören İznik Caddesi çevre yolunda, asfalt yama ve temizlik çalışmalarını da yerinde inceledi. Cadde ve sokaklarımızın asfalt yama ve temizlik çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Çelik  “Vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Önümüzdeki günlerde cadde ve sokaklarımızın tamamı asfaltlanarak temiz ve huzurlu bir çevreye hep birlikte kavuşacağız” dedi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.