Okyanus Koleji Hizmete Girdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu eğitim öğretim yılında eğitime başlayan Özel Yenişehir Okyanus Koleji'nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir Kaymakam Vekili İznik Kaymakamı Recai Karal, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenci velileri katıldı.

Kurtuluş Mahallesi Fetih Caddesi üzerindeki Özel Yenişehir Okyanus Koleji'nin açılış töreninde yapılan konuşmalarda eğitimin ve eğitime yapılan yatırımların önemine dikkat çekildi.

Açılış programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,"Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergeleri eğitim ve sağlıktır. Bu konularda ülkemizde son 15-20 yılda bazı şeyleri tartışıyor olsak da muhteşem işler yapıldı. Açılışını yaptığımız okul da bunlardan birisi" dedi.

Belediye Başkanı Davut Aydın da Yenişehir Okyanus Koleji'nin açılış sürecini anlattı. Her zaman her şeyin eğitimle başladığını belirten Aydın şunları söyledi: "Biz bu hizmete desteğimizi elimizden geldiğince verdik. Birçok alanda olduğu gibi bundan sonra da eğitim alanında üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye, destek vermeye devam edeceğiz."

Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, okulun açılmasının ilçede heyecan yarattığını vurgularken,

Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray, 28'inci kampüsümüzün açılışı yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. İnegöl ve Yenişehir Okyanus Kolejleri Kurucusu Erdoğan Kızmaz da okulun kuruluş çalışmalarını anlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okyanus Koleji Hizmete Girdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.