Yüzme Havuzuna Yoğun İlgi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG-20160730-WA0003

Yenişehir Belediyesi Spor Hizmetleri İşletme Müdürlüğü tarafından geçen yıl açılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda başlatılan yüzme kursları büyük ilgi gördü. Kursa katılan her öğrenciden 120 TL ücret alınıyor.

Yüzme Antrenörü Burak Uğur Kolaç tarafından verilen ve 6-13 yaş arası çocukların katıldığı yüzme kursu, Haziran, Temmuz ve ağustos ayları olmak üzere 3 kur halinde planlandı. Her kurda 57 öğrenci olmak üzere toplamda 171 öğrencinin yararlandığı kursta ilk kur öğrencileri sertifikalarını hak etti.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz, yüzme kursu antrenörü Kolaç, her kurdaki 57 çocuğun, 5 grup halinde eğitime alındığını ve 3 kur sonunda 171 öğrencinin kursu tamamlamış olacağını belirtiyor ve Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri birer saatlik derslerde kursiyerlerin, su üzerinde durmayı, kulaç atmayı ve kendi başlarına yüzebilmeyi öğrendiklerini söylüyor.

Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde bulunan ve ilk olarak 2015 yılı Haziran ayında faaliyete geçen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, bu yıl çalışma programına ilave ettiği Yüzme Kursu ile çocukların da ilgi odağı oldu.  

Kayıtları çok kısa bir süre içinde dolan yüzme kursunun yanı sıra, haftada 6 gün bay ve bayanlar için ayrı ayrı planlanan yüzme seanslarından vatandaşlarımızın faydalandığını bildiren yetkililer; özellikle hafta sonları, Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun, vatandaşlarımızın tercih ettiği mekânlar arasında yerini aldığını ifade ettiler.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Yüzme Havuzunda, hijyenik açıdan hiçbir sorunla karşılaşılmaması ve sağlıklı bir şekilde havuzdan faydalanılabilmesi için haftalık olarak numune alındığı ve yapılan analizler neticesinde havuz suyu değerlerinin Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun olduğu bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yüzme Havuzuna Yoğun İlgi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.