Ölümlerinin 41.Yılında Mezarları Başında Anılacaklar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karanlık Güçler Tarafından Ankara’da Bahçelievler’de Katledilen Üçü Yenişehirli 7 Türkiye İşçi Partili Genç, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Ölümlerinin 41.Yılında Mezarları Başında Anılacaklar.

Yenişehir’deki anma programına katılacaklar 06 Ekim 2019 pazar günü saat 13.00’da heykel meydanında toplanacak ve buradan Yenişehir Mezarlığına yürünecek. Latif Can ve Osman Nuri Uzunlar, Yenişehir mezarlığındaki mezarları başında, Efraim Ezgin ise Çeltikçi Köyü mezarlığındaki mezarı başında yapılacak törenle anılacaklar.

Uluslararası örgütlenmenin Türkiye ayağını oluşturan eli kanlı katiller tarafından gerçekleştirilen ve tarihe Bahçelievler Katliamı olarak geçen bu saldırı aradan geçen 41 yıl süresince unutulmadı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Bu gün Bahçelievler Katliamının anılması sadece öldürülen Efraim Ezgin, Faruk Ersan, Hürcan Gürses, Latif Can, Osman Nuri Uzunlar, Salih Gevenci ve Serdar Alten’in anılması değil aynı zamanda tüm katledilen demokrat ve sosyalistlerin anısına ve mücadelesine sahip çıkılması adalet isteminin canlı tutulmasıdır. Onları, bir kez daha saygı ve özlemle anacağız” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ölümlerinin 41.Yılında Mezarları Başında Anılacaklar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.