Osmanlı Çocuk Mehteri Uludağ Üniversitesi’nde

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Çocuk Mehterimiz Uludağ Üniversitesi tekvando topluluğu öğrencileri tarafından hazırlanan ”Olimpiyatlara koşuyorum” projesi kapsamında bir konser verdi.

Büyük ilgiyle izlenen Mehter takımımıza, Uludağ Üniversitesi Tekvando Topluluğu Başkanı Mustafa Aslan tarafından Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından desteklenen Olimpiyatlara Koşuyorum Eylem 1.2 Gençlik projesine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Burada bir konuşma yapan Mustafa Aslan “Tekvando evrensel bir spordur. Fakat toplumumuzun öncelikli olarak futbola olan ilgisi diğer spor dallarına olan ilgiyi azaltmıştır. Bu açıdan bakıldığında, çocukluktan başlayarak bu spor dallarında faaliyet gösteren genç nesillerin spor konusundaki bilgi ve davranışlarını Tekvando ile arttırmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle projede ilköğretim öğrencileri ile çalışılacak ve bunun sonucunda da ilköğretimde okuyan öğrenci arkadaşlarımızın yapacakları gösteri ile kişisel gelişim ve yaratıcılık açısından gelişmelerini hedeflemekteyiz.

Ayrıca bu sporla ilgili teknik bilgilerin verilmesi ile karar verici olan genç nesillerin bilgilerinin arttırmayı hedeflemekteyiz. Bu kapsamda çocuklara kişisel gelişimlerini desteklemek için psikolojik eğitimler verilerek, 2020 olimpiyatlarına çok güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Bu Projemiz Ulusal Ajans ve Uludağ üniversitesi desteğiyle gerçekleştirilmektedir. Bu vesile ile Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik ve Yenişehir Belediyesi Osmanlı Çocuk Mehterine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Osmanlı Çocuk Mehteri Uludağ Üniversitesi’nde

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.