Otomotiv Test Merkezi 2.Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ototest

Otomotiv Test Merkezi 2.Danışma Kurulu Toplantısı, geçen hafta Tarihi Belediye Binası Meclis Salonu’nda düzenlendi.

TSE Bursa Yenişehir Otomotiv Test Merkezi Projesinin kapsamının belirlenmesi, fizibilitesinin hazırlanması, yapım aşamalarında paydaşların görüş ve önerilerinin alınması amacıyla gerçekleştirilen 2. Danışma Kurulu Toplantısına, Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, TSE Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vedat Demir, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, İstanbul Ticaret Odası Temsilcisi, Müsiad Temsilcisi, Taysad Temsilcisi, Türk Tarım Alet Ve Makineleri İmalatçıları Birlik Temsilcisi, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü Temsilcisi, Treder Treyler Sanayicileri Dernek Temsilcisi, Ankara Ticaret Odası Temsilcisi, Otomotiv Distribütörleri Dernek Temsilcisi, Taşıt Araçları İhtisas Sanayici Ve İş Adamları Dernek Temsilcisi, Otomotiv Sanayii Dernek Temsilcisi, Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı Temsilcisi, Savunma Sanayii Müsteşarlığı Temsilcisi, Savunma Ve Havacılık Sanayi İmalatçılar Dernek Temsilcisi, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Temsilcisi, Kalkınma Bakanlığı Temsilcisi, Karayolları Genel Müdürlüğü Temsilcisi, Tübitak Temsilcisi Ve Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Temsilcisi katıldı.

TSE Bursa Yenişehir Otomotiv Test Merkezi Danışma Kurulu’nun 2. Toplantısında, protokol üyeleri eşliğinde Otomotiv Test Merkezi Arazisinin yerinde incelenmesinin ardından Fren Test Pistinin detaylarına ilişkin hususlar görüşüldü.

TSE Bursa Yenişehir Otomotiv Test Merkezi Projesinin 2. Danışma Kurulu Toplantısında, paydaşların görüş ve önerileri alınarak bir sonraki toplantı tarihi tespit edildi. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, toplantıya katılan misafirlerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomotiv Test Merkezi 2.Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.