Yenişehir TSO’yu ziyaret etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uludağ Gümrük Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi, Yenişehir Havalimanında faaliyet gösteren Bursa Lojistik AŞ’yi ziyaretinden sonra Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odasına geldiler.

Yenişehir Havalimanında ki Bursa Lojistik AŞ’ye ziyarette bulunan Uludağ Gümrük Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi, Gümrük Bölge Müdür Yardımcıları Murat Ceviz ve Erhan Yıldırım ile onlara bu ziyaretlerinde eşlik eden BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, BTSO Lojistik Yöneticisi Hayati Çekiç, BTSO Genel Sekreter Yrd. Okay Civelek ziyaret sonrasında Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odasına geldiler. Kendilerini YTSO Başkanı Orhan Torun, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akgün ve Genel Sekreter Ömer Hamamcılar karşıladı.

Buluşmada Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Lojistik A.Ş. işbirliğinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi, Yenişehir Havalimanının kargo hacminin arttırılması, Yenişehir, Bursa ve çevre illerdeki sanayicilerin Yenişehir Havalimanından yapacağı dış ticaret işlemlerinde hava kargo maliyetlerinin azaltılması konuları görüşülerek ortak bir çalışma yapılması hususunda mutabakata varıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir TSO’yu ziyaret etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.