Ototest Projesinde İlk Tapu Heyecanı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TSE, Yenişehir’de kurulması planlanan Otomotiv Test Merkezi ile ilgili bölgeden ilk arazisinin tapusunu aldı. Yatırımın yapılacağı alanda 685 m2’lik İsmail Aydın’a ait olduğu öğrenilen arazinin kaç liraya alındığı ise belirtilmedi.

Bu gelişme, kamulaştırma çalışmalarının başladığı ve bundan sonrasında sürecin daha hızlı ilerleyeceği yorumlarına neden oldu.

Gelişme, kaymakam Süleyman yılmaz7ın da katıldığı bir bilgilendirme toplantısında değerlendirildi. Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya çok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Süleyman Yılmaz, “önemli bir konudaki gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedik. Konunun ayrıntılarını Belediye Başkanımız anlatacak. Bugün, Yenişehir için önemli olan bir projede önemli bir adım atıldı” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, oto test konusuna geçmeden önce Yenişehir’de yapımı süren altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi ve gerek alt yapı konusunda gerekse kültür sarayında, ihaleyi alan Müteahhit firmalarda yaşanan sorunlar nedeniyle gecikmelerin yaşandığını ifade etti. Gündemlerindeki projeleri de anlatan Çelik oto test merkezi ile ilgili olarak herkesi projeye sahip çıkmaya davet etti. Mevcut alanda ilk kamulaştırmanın yapıldığını, bunun önemli bir gelişme olduğunu ve sürecin hızlanacağını ifade eden Başkan Çelik, “bu proje katma değeri yüksek bir proje. Gerek Yenişehir gerekse ülkemiz açısından çok önemli. Yenişehir’in tanınırlığını artıracak.” Dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ototest Projesinde İlk Tapu Heyecanı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.