Pancar Nakliyesi Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de geçen hafta başlayan pancar hasadının nakliyesinin bir kısmını Yenişehir Taşıyıcılar Kooperatifi gerçekleştirecek.

   Yenişehir ve İnegöl’den Susurluk Şeker Fabrikasına gidecek olan 100 bin ton pancarın 50 bin tonunu kendilerinin çekeceğini belirten Yenişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fuat Şalar, ‘İnegöl ve Yenişehir’den günlük 500 ton pancarı Susurluk Şeker fabrikasına nakliyesini yapacağız. Toplamda 80 gün devam edecek olan pancar nakliyesini inşallah kazasız bir şekilde atlatacağız. İşlerin durgun olduğu bu dönemde tekerlerin dönecek olmasından memnun olduk’ dedi.

   Son yıllarda Yenişehir Taşıyıcılar Kooperatifinin zor günler geçirdiğini de belirten Şalar, ‘İnşallah bu zorlukları aşmak için çabalarımız sürüyor. Zor durumdaki kooperatifimizi düzlüğe çıkarmak için ben ve yönetici arkadaşlarımız canla başla çalışıyoruz. 80 gün devam edecek olan pancar nakliyesi hem bize hem de şoför arkadaşlarımıza bir nefes oldu. Bütün şoför arkadaşlarımıza kazasız hayırlı işler diliyorum’ dedi.

   Yenişehir’den Susurluk Şeker Fabrikasına gidecek olan toplam 100 bin ton pancarın yarısı ilçede bulunan iki adet kantar aracılığı ile gönderilirken diğer 50 bin Tonunun nakliyesini pancar üreticisi kendi imkanları ile yolluyor. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pancar Nakliyesi Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.