Polis Teşkilatı 170 Yaşında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis teşkilatının 170. Yılı nedeniyle hazırlanan kutlama programı tamamlandı. Geçen hafta polis Hatıra Ormanına fidan dikimi ile başlayan kutlama programı, Kızılhisar ve Koyunhisar şehitliklerine yapılan ziyaretlerle devam etti. Balıbey (Çarşı) camiinde tüm şehitler için okutulan mevlid-i şerif ile süren program 10 Nisan günü tamamlandı.

10 Nisan günü gerçekleştirilen etkinlik Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Yenişehir Emniyet Müdürü Arif Günal tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulduğu törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Programa belediye Başkanı Süleyman Çelik’in yanı sıra, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Mesut Gündoğusu, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, Emniyet Mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Heykel Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından Han Düğün Salonuna geçilerek burada Polis Haftası münasebetiyle gerçekleşen Emniyet Koşusu, Resim, Kompozisyon ve Şiir dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polis Teşkilatı 170 Yaşında

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.