Romanlar Gününde Coşkulu Gece

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Romanlar Derneği, Dünya Romanlar Günü münasebetiyle geçen hafta Santral Park Açık Hava Tiyatrosu’nda, Kobra MURAT ve Bursalı GÖKSEL’in katılımlarıyla Roman Gecesi düzenledi.

Dünya Romanlar Günü sebebiyle düzenlenen gecede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yenişehir Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım BELİKIRIKOĞLU ve Daha sonra kürsüye çıkan Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK bir konuşma yaptı. Başkan Çelik, günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında birlik ve beraberlik duygularının kaynaşmasına vesile olan bu tür organizasyonların bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Programda ilk olarak İznik Romanlar Derneği Dans Grubunun dans gösterisinin ardından Bursalı GÖKSEL sahne aldı. Yenişehir Romanlar Derneği Roman Orkestrasının eşliğinde daha sonra sahneye, Romanların sevilen ve güçlü sesi, TV programlarının aranan ismi Kobra MURAT çıktı. Havai fişek gösterisi eşliğinde parçalarını seslendiren Kobra MURAT, vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Romanlar Gününde Coşkulu Gece
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.