Şahin: ”Yenişehir Süleyman Çelik’le Büyüyor”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 17 Eylül 2014 Çarşamba günü Yenişehir’e gelerek bir dizi incelemelerde bulundu. Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Meclis Üyelerimiz ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Milletvekili Şahin, Yenişehir’de inşaatı devam eden Arıtma Tesisini, Sağlık Meslek Lisesi inşaatını, yeni yapılan Anadolu İmam Hatip Lisesi binasını, Yenişehir Devlet Hastanesini, yeni yapılacak hastane alanını ve İnegöl-Yenişehir arasında yapımı devam eden yol şantiyesini ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ilk olarak Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Nazmi Koçak ve BUSKİ yetkilileri ile birlikte Tarihi Belediye Binasında bulunan Belediye Meclis Salonumuzda Boğazköy Sulama projesi hakkında mahalle muhtarlarına bilgi verdi.

Tüm mahalle muhtarlarının katıldığı bilgilendirme toplantısında merak edilen soruları da yanıtlayan Milletvekili Şahin basın mensuplarına da çeşitli açıklamalarda bulundu. “Bizler bir zincirin halkalarıyız” diyen Milletvekili Şahin açıklamasına şu sözlerle devam etti; “Hükümetimiz, Büyükşehrimiz ve ilçe belediyelerimiz birbirini tamamlayan zincirin halkalarıdır. Bu halkalar birbirini tamamladıkça sonuçta ortaya hizmet çıkıyor. Süleyman Başkanımızla kısa zamanda çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Şahin “ Başkanımızla gerçekleştireceğimiz önemli projelerin başında hastane ve yollar gelmektedir. Yenişehir’i kuzeyde İznik’e, batıda Bursa’ya ve doğuda ise Bilecik’e bağlayan yolların bir kısmı tamamlandı. Yenişehir’i güneyde İnegöl’e bağlayan yol çalışmamız yılsonuna kadar tamamlanacaktır. İnşallah Yenişehir’de yatırımlarımız sürüyor. Huzurevimizle, Adalet Sarayımızla, Emniyet binamızla. Allah kısmet ederse 14 Ekim’den sonra Süleyman Başkanımızı sık sık Ankara’da göreceksiniz. Bunun sebebi ise yeni yatırımların takipçisi olmak ve hükümetimizin 2015 yılı yatırım planlarına Yenişehir’imizi dâhil etmektir” dedi. Milletvekili Hüseyin Şahin konuşmasının sonunda “ Yenişehir Süleyman Çelik’le birlikte hizmetlerle ve yatırımlarla büyüyor ve büyümeye de devam edecek. Milleti yok sayan zihniyet bir gün yok olacaktır. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şahin: ”Yenişehir Süleyman Çelik’le Büyüyor”

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.